Voorwaarden

Voorwaarden

De woning is volledig rookvrij. Huisdieren zijn niet toegestaan. Ledikant en kinderstoel zijn op aanvraag gratis beschikbaar.

Maximale bezetting

Het is niet toegestaan het maximum aantal personen te overschrijden. In dit geval heeft de eigenaar het recht u de toegang tot het verblijf te weigeren.

Aankomst- en vertrektijden

De woning is op uw dag van aankomst beschikbaar vanaf 16h00 in de middag. Eerder aankomen is niet mogelijk in verband met schoonmaakwerkzaamheden..

Op de dag van vertrek dient u de woning om 10h00 in de ochtend te verlaten.

Om 10h00 is er iemand aanwezig om de standen van de water-, elektra- en gasmeter op te nemen en de woning te controleren.

Bijkomende kosten

Bijkomende kosten zijn toeristenbelasting en energiekosten.

De beginstanden van de water-, gas- en elektrameter worden opgenomen op uw dag van aankomst.

Om 10 uur op de dag van vertrek nemen we de eindstanden op van de water-, gas-, en elektrameter.

Dit wordt verrekend met de terugbetaling van de waarborgsom de dag na vertrek.

Betaling

Bij de boekingsbevestiging ontvangt u een factuur met vermelding van ons IBAN en BIC nummer. U kunt de betaling overmaken via uw bank.
Bij boeking dient u een aanbetaling te doen van 30% van het totaalbedrag van uw reservering, deze dient binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan. Met het voldoen van de aanbetaling gaat u akkoord met onze voorwaarden.
Uiterlijk 6 weken vóór aankomst dient het resterende bedrag betaald te zijn.
Bij reservering binnen 6 weken vóór aankomst dient het gehele factuurbedrag in een keer betaald te zijn.
Bij reservering binnen 1 week vóór aankomst dient het factuurbedrag binnen 24 uur betaald te worden.

U bent welkom vanaf 16h00 ’s-middags.
Op de vertrekdag dient u de woning vóór 10.00u te verlaten.
3 weken voor aankomst ontvangt u een verzoek tot betaling van de waarborg en de routebeschrijving met contactgegevens, hier staan tevens de aankomst- en vertrektijden op vermeld.

Waarborg
Er dient een waarborgsom van € 500,00 betaald te worden. De borg wordt pas de dag na vertrek terugbetaald onder aftrek van energie kosten en toeristenbelasting en eventuele door huurder veroorzaakte schade.
Algemene huurvoorwaarden

De huur vindt rechtens plaats onder de volgende algemene voorwaarden:

De huurder verklaart het gehuurde persoonlijk te betrekken, het te bewonen als ‘goede huisvader’ en het goed te onderhouden. Reparaties die nodig zijn als gevolg van schade, veroorzaakt door nalatigheid of slecht gebruik van het gehuurde, komen voor kosten van de huurder. Ook ziet de huurder erop toe om geen overlast in de buurt te veroorzaken.

Het gehuurde wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van keukengerei, vaatwerk, glazen, dekbedden en kussens, hiervan is optioneel een inventarislijst beschikbaar. Indien nodig is de verhuurder of zijn vertegenwoordiger gerechtigd om bij het vertrek van de huurder een bedrag voor de waarde van voorwerpen, meubels of materialen die zijn gebroken, vervuild, vernield of beschadigd en die voorwerpen die tijdens de huur anders zijn gebruikt dan waarvoor ze bedoeld zijn, de prijs van het reinigen van vervuilde dekens, een vergoeding voor elke vorm van beschadiging van gordijnen, behang, plafonds, tapijten, kleden, ramen, bedden, etc. in rekening te brengen.

De huurder geeft aan verzekerd te zijn tegen de Wettelijke Aansprakelijkheid die gepaard gaat met huur (brand- en waterschade). In geval van niet-verzekerd zijn is de huurder aansprakelijk voor de kosten van de schade en de rente over deze kosten.

De verhuurder is verplicht om het verhuurde te verzekeren en de huurder is verplicht de verhuurder binnen 24 uur te waarschuwen in geval van schade in het gebouw en de bijgebouwen of bijbehorende gebouwen.

De huurder mag de verhuurder de toegang tot het gehuurde niet weigeren als de verhuurder of zijn vertegenwoordiger erom verzoekt. Wanneer de huurder zich gedraagt in strijd met de Algemene Huurvoorwaarden is de verhuurder gerechtigd de huurder de toegang tot het gehuurde te ontzeggen.

 

Annuleringsvoorwaarden

De partijen komen de volgende annuleringsvoorwaarden overeen :

Bij annulering van de overeenkomst is de huurder annuleringskosten verschuldigd die afhankelijk zijn van het moment van annulering.
Annulering dient altijd schriftelijk plaats te vinden. De hoogte van de annuleringskosten is als volgt:

Aantal dagen vóór de geboekte aankomstdag Verschuldigde deel van de huursom

Tot de 90e dag                        30% (= de aanbetaling)

Vanaf de 90e tot de 28e dag  60%

Vanaf de 28e dag                   90%

Vanaf de 7e dag of later        100%